Ryhmäliikuntatunti kalenteriin pääset oheisesta linkistä.

Kirjaudu sivulle saamasillasi tunnuksilla ja varaa paikkasi tunnille.

https://poseidon.clubmanagement.fi/

Alta löydät tuntien kuvaukset!

Power Body  on tehokas tunti koko kropan lihaksille, jossa toiminnallisten liikkeiden avulla kehitetään sekä lihaskuntoa että aerobista kestävyyttä. Tehokas ja monipuolinen tunti, joka on kuitenkin helposti muokattavissa oman kunnon mukaiseksi vaihtoehtojen avulla. Tunnilla liikutaan eri sykealueilla, aina staattisista pidoista nopeatempoisiin sykettä nostattaviin harjoitteisiin.

Aamu tabata  on monipuolinen sykettä nostava lihaskuntotunti, jossa käytetään apuna mm. pumppipainoja. Tunnilla tehdään liikkeitä nopealla temmolla alavartalolle, ylävartalolle sekä keskivartalolle. HIIT tyyppinen harjoittelu kehittää lihaskuntoa ja maksimaalista hapenottokykyä, ja on mitä tehokkain 30 minuutin harjoitus (plus alku ja loppu venyttely), jonka ehtii tehdä kiireisempänäkin aamuna. 20 sekunttia työtä kerrallaan ja välissä 10 sekunnin tauko. Tämä toistetaan 8 kertaa, jonka jälkeen n. 1 min tauko. Tunnilla tehdään 4-5 tabata kierrosta. Polttaa tehokkaasti rasvaa! Sopii kaikille.

Aamuvatsat on tehokas keskivartalotreeni. Liikkeet treenaavat vatsalihaksia, selkää ja kylkiä. Liikkeitä tehdään oman kehon painolla sekä hyödyntäen levypainoja sekä muita harjoittelutarvikkeita. Liikkeitä on mahdollisuus tehdä omaan tahtiin, joten sopii kaikille!

Seniorijumppa tunneilla teemat vaihtelevat ja tunneilla pääset kokeilemaan erilaisia harjoitteita, mm. omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita, lihaskuntojumppaa, kahvakuulaa,  kehonhuoltoa ja keppijumppaa.

Lavis on uusi hauska, helppo, hikinen ja tanssillinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.

RVP on lihaskuntotunti, jossa keskitytään muokkaamaan ja vahvistamaan ns. ongelmakohtia; reisien, vatsan ja pakaroiden lihaksia monipuolisilla ja tehokkailla liikkeillä. Lihaskuntoharjoituksissa hyödynnetään kehon omaa painoa ja lisäpainoja.

Poseidon PUMP  on tehokas koko kehon lihaskuntotunti. Tankoon ladataan itselleen sopiva määrä pumppipainoja väliltä 2 – 50 kg. Harjoitus parantaa koko kehon lihaskuntoa ja polttaa tehokkaasti rasvaa. Tunnilla ei tehdä askelkuvioita.

Senioreiden kuntopiiri. Hikeä, tsemppiä ja sykettä tarjoilee seniori-ikäisille suunnattu kiertoharjoittelutunti. Tunnilla on vaihtelevia pisteitä, joilla harjoitetaan koko kehoa toimimaan tehokkaasti. Tunti parantaa lihaskuntoa, vahvistaa sydäntä sekä verenkiertoelimistöä sekä haastaa kehonhallintaa. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille!

Zumba on rytmikäs tanssitunti kaiken ikäisille ja kokoisille. Rytmejä on monia ja niistä tavallisimmat merengue, cumbia, regetton ja salsa. Helppoa ja hauskaa hikijumppaa.

FIT pilates on pilateksen tyyppinen tunti, jossa harjoitetaan liikkuvuutta, voimaa sekä kehonhallintaa. Tunnin avulla pystyt parantamaan ryhtiä, hengitystä, tasapainoa sekä keskivartalon syviä lihaksia.

Kehonhuoltoa Lihasten venyttelyllä ja palautumisella on tärkeä ja välttämätön rooli kehon huollossa. Säännöllisen venyttelyn tulisikin olla viikottainen osa jokaisen harjoitusohjelmaa. Ohjatulla venyttelytunnilla keskitytään palauttamaan ja rentouttamaan kehoa käyden kokonaisvaltaisesti suurimmat lihasryhmät läpi. Huolla omaa kehoasi ja nauti venytysten tuomasta hyvästä olosta.

Mindfulnessjooga Harjoitukset koostuvat helpoista ja yksinkertaisista liikkeistä, jotka on tarkoitus tehdä rauhallisesti keskittyen ja hengitys huomioiden.
Säännöllinen mindfulnessharjoittaminen tukee fyysistä terveyttä ja immuunipuolustusjärjestelmää sekä auttaa mm. työkyvyn ylläpitämisessä, rentoutumisessa, oppimisessa ja stressinhallinnassa.

Spinning Cardio on tunti joka kehittää aerobista perus- ja vauhtikestävyyttä, jonkin verran maksimikestävyyttä. Tunnilla poljetaan vaihtelevan temmon mukaan ja kevennetään pääsääntöisesti joka toisen tai joka kolmannen kappaleen jälkeen. Monipuolinen ja todella tehokas tunti!

Spinning Easy 45min Tunnilla opetellaan pyöräilyn tekniikoita mukaansa tempaavan musiikin tahdissa, kevyempi vauhtikestävyysharjoitus. Sopii hyvin aloittelijoille.

Power Body  on tehokas tunti koko kropan lihaksille, jossa toiminnallisten liikkeiden avulla kehitetään sekä lihaskuntoa että aerobista kestävyyttä. Tehokas ja monipuolinen tunti, joka on kuitenkin helposti muokattavissa oman kunnon mukaiseksi vaihtoehtojen avulla. Tunnilla liikutaan eri sykealueilla, aina staattisista pidoista nopeatempoisiin sykettä nostattaviin harjoitteisiin.