Solarium toistaiseksi pois käytöstä, pahoittelut vaivasta.

Poseidonin Luxur Solariumin löydät yläkerrasta, tuloaulasta eteenpäin ja ensimmäinen ovi oikealla.

Solarium toimii kolikoilla.

3min =1€

6min =2€

9min = 3€

12min =4€

15min =5€

18min =6€

21min =7€

Tervetuloa!

Huom! Solarium käytössä vain asiakaspalveluaikoina. Tarkasta asiakaspalveluajat sivun alalaidasta

NOUDATA SOLARIUMIA KÄYTTÄESSÄSI SEURAAVIA VAROTOIMIA:

Noudata laitteen käyttöohjeita ja ole solariumissa enintään vain niin pitkään kuin käyttöohjeessa on suositeltu. Solariumin pitäjän on annetta käyttöohjeet asiakkaalle pyytämättä.
Poista piilolinssit. Käytä aina silmien suojaimia. Silmien kiinni pitäminen ei anna riittävää suojaa solariumin voimakkaalta UV-säteilyltä.
Puhdista iho kosmetiikasta ennen solariumiin menoa. Älä käytä auringonsuojaaineita. Kosmetiikka voi herkistää UV-säteilylle. Valmisteita, joiden luvataan tummentavan rusketusta, ei kannata käyttää. Eräät kosmeettiset aineet lisäävät ihon herkkyyttä UV-säteilylle ja tällöin kasvaa riski saada palovammoja.
Älä käy solariumissa lääkehoidon aikana neuvottelematta lääkärisi kanssa. Tietyt lääkeaineet lisäävät ihon valoherkkyyttä.
Ihosairauksia ei kannata yrittää hoitaa itse solariumissa. Kysy neuvoa ihotautilääkäriltä. Lääketieteellisestä käyttöä varten on erityisiä UV- hoitolaitteita
Käy lääkärissä, jos iholla oleva luomi alkaa kutista ja kasvaa, tummuu väriltään tai haavautuu, tai jos iholle ilmestyy muita epätavallisia muutoksia. Tarkkaile ihoasi ja käy lääkärissä jos ihollasi oleva luomi alkaa kutista, vuotaa verta, kasvaa tai muuttuu ulkonäöltään.
Älä käytä solariumlaitetta, jos lamppuja peittävät värittömät tai tummat muovilevyt puuttuvat tai ne ovat rikkinäiset, tai jos laitteen ajastin on viallinen. Huomauta puutteista henkilökunnalle.
Noudata ruskettamisjakson aikana suositeltua säteilytysaikataulua. Solariumissa ei saa koskaan olla niin pitkään, että iho punoittaa käynnin jälkeen. Ensimmäisillä käyntikerroilla ole erityisen varovainen, etenkin ellei ihosi ole ennestään ruskettunut. 5-10 min. on useimmille sopiva aloitusaika. Säädä käyntiaika aina ihosi sietokyvyn mukaan.

Ihotyyppi 1. kerta 2. kerta muut kerrat

Erittäin herkkä


ÄLÄ KÄYTÄ SOLARIUMIA

Herkkä 

Palaa helposti auringossa, ruskettuu vähän

5 min 7-10 min yli 10 min
Normaali

Palaa joskus auringossa, ruskettu hyvin

5 min 7-12 min yli 12 min
Sietokykyinen

Ei pala auringossa, ruskettu hyvin

5 min 10-15 min yli 15 min

Monet UV-säteilyn haittavaikutuksista riippuvat koko elämän aikana saadusta säteilyannoksesta. Rajoita solariumkäyntiesi määrä 10 kertaan vuodessa ja tarkkaile myös auringonottosi määrää.

SOLARIUMIA EI PIDÄ KÄYTTÄÄ JOS:
Olet alle 18 – vuotias
Ihosi on herkkä auringolle ja rusketut huonosti
olet ollut auringossa samana päivänä
käytät UV-säteilylle herkistäviä lääkeaineita tai olet sairas
Sinulla tai joillakin sukulaisellasi on tai on ollut ihosyöpä

Lisätietoa:
www.iholiitto.fi 
www.stuk.fi